CASESoftware© 2005

Profesori diriginti

Published: Tuesday, 23 February 2016

diriginti

Attachments:
Download this file (profesori diriginti.pdf)profesori diriginti.pdf[ ]167 kB
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Augustin Maior

Published: Monday, 15 February 2016

AUGUSTIN MAIOR

1882-1963

augustin

Mai multe informatii despre Augustin Maior puteti afla descarcand brosura.

 

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Rezultate

Published: Thursday, 14 January 2016

Rezultate

Olimpiade si concursuri scolare

Rezultatele obtinute in ultimii ani scolari la invatatura, rezultatele obtinute la examenele de sfarsit de ciclu si rezultatele obtinute la concursuri scolare situeaza scoala noastra intre unitatile scolare cu cele mai bune rezultate la nivelul judetului Cluj.

 

 

 

 

 

 

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Revista Previcones

Published: Monday, 15 February 2016

Revista Previcones

PREVICONES


COLEGIUL TEHNIC DE COMUNICAŢII "AUGUSTIN MAIOR" CLUJ-NAPOCA
Revistă online
ISSN 2068 – 6625


ARGUMENT, JUSTIFICARE, CONTEXT


Violenţa este una dintre marile probleme ale lumii contemporane. Presa scrisă sau audiovizualul informează în permanenţă cu privire la manifestări diverse ale acestui fenomen.

Frustrarea afectivă este una dintre cauzele cele mai frecvente ale problemelor de comportament.

Starea de frustrare se manifestă printr-o emotivitate mărită şi, în funcţie de temperamentul individului, de structura sa afectivă, se poate ajunge la un comportament violent, individul nemaiţinând seama de normele şi valorile fixate de societate.
Creşterea consumului de alcool şi droguri în rândul tinerilor reprezintă alţi factori care favorizează comportamentele violente. Sub influenţa consumului de alcool sau droguri poţi interpreta greşit o remarcă sau un gest, ceea ce poate duce la comportamente agresive şi violenţă.
Iată de ce problema violenţei în şcoală poate şi trebuie să devină o temă de reflecţie pentru toţi cei implicaţi în actul educaţional.

Cu atât mai mult cu cât şcoala dispune de importante resurse pentru a concepe programe de prevenire a violenţei şi pentru a rupe cercul vicios al violenţei în mediul şcolar.
Revista PREVICONES este produsul final al unui proiect social, care are drept scop prevenirea şi combaterea violenţei şi a comportamentelor nesănătoase în familie şi în mediul şcolar.
Proiectul are în vedere conştientizarea existenţei problemei violenţei în mediul şcolar de către elevi, părinţi şi cadre didactice prin crearea unui cadru formal de dezbatere a acestei probleme la nivelul şcolii.
Proiectul îşi propune să organizeze acţiuni susţinute de informare a elevilor cu privire la riscurile asociate consumului de alcool, droguri şi comportamentelor infracţionale, să-i implice pe aceştia în cât mai multe acţiuni recreative.


Caseta redactionala:
prof. Adina Cotorobai
prof. Angela Juras
prof. Rodica Gainar
Cu sprijinul:
Director: Aurelia Stan
Director adjunct: Angela Rosca

0
0
0
s2smodern
powered by social2s